Puan ver
- 3 Arzum OKKA ölçü kaşığı kahve
- 3 fincan su
- 2 tatlı kaşığı toz şeker
- 2 fincan süt (soğuk olması önerilir)
- 4-6 adet buz (bardağa ve kullanılan buza göre miktar değişebilir)
- Moka potun su haznesi içerisine 3 kahve fincanı suyu ekleyerek hazne üzerine kahve hunisini yerleştiriniz.
- Huni içerisine 3 Arzum OKKA ölçü kaşığı kahveyi ilave ediniz.
- Demleme haznesini sıkıca yerine takarak cihazın moka pot kısmına yerleştiriniz. Hazne içerisine parçalanmış bitter çikolataları ekleyiniz, Moka Pot Modu düğmesine basarak kahvenizi demleyiniz.
- Karıştırıcılı cezve içerisine 2 kahve fincanı sütü ekleyiniz, Sıcak/Soğuk Süt Köpürtme Modu düğmesine uzunca basarak cihazı soğuk süt köpürtme fonksiyonunda çalıştırınız.
- Uzun bir bardağa buzları ekleyerek üzerine soğuk köpürttüğünüz sütü ilave ediniz.
- Karıştırıcılı cezveyi temizleyiniz. Ardından cezve içerisine demlediğiniz kahveden 2 fincan alınız ve 2 tatlı kaşığı toz şekeri de üzerine ekleyiniz.
- Sıcak/Soğuk Süt Köpürtme Modu düğmesine uzunca basarak cihazı soğuk süt köpürtme fonksiyonunda çalıştırınız. Bu işlemi 2 kez tekrarlayarak elde ettiğiniz kahve kremasını, soğuk sütün üzerine dökerek servis ediniz.
Anonim –
Yorum Sun Dec 22 2024 19:55:29 GMT+0300 (GMT+03:00)