Puan ver

  • 3 Arzum OKKA ölçü kaşığı kahve
  • 3 fincan su
  • 2 tatlı kaşığı toz şeker
  • 2 fincan süt (soğuk olması önerilir)
  • 4-6 adet buz (bardağa ve kullanılan buza göre miktar değişebilir)
  • Moka potun su haznesi içerisine 3 kahve fincanı suyu ekleyerek hazne üzerine kahve hunisini yerleştiriniz.
  • Huni içerisine 3 Arzum OKKA ölçü kaşığı kahveyi ilave ediniz.
  • Demleme haznesini sıkıca yerine takarak cihazın moka pot kısmına yerleştiriniz. Hazne içerisine parçalanmış bitter çikolataları ekleyiniz, Moka Pot Modu düğmesine basarak kahvenizi demleyiniz.
  • Karıştırıcılı cezve içerisine 2 kahve fincanı sütü ekleyiniz, Sıcak/Soğuk Süt Köpürtme Modu düğmesine uzunca basarak cihazı soğuk süt köpürtme fonksiyonunda çalıştırınız.
  • Uzun bir bardağa buzları ekleyerek üzerine soğuk köpürttüğünüz sütü ilave ediniz.
  • Karıştırıcılı cezveyi temizleyiniz. Ardından cezve içerisine demlediğiniz kahveden 2 fincan alınız ve 2 tatlı kaşığı toz şekeri de üzerine ekleyiniz.
  • Sıcak/Soğuk Süt Köpürtme Modu düğmesine uzunca basarak cihazı soğuk süt köpürtme fonksiyonunda çalıştırınız. Bu işlemi 2 kez tekrarlayarak elde ettiğiniz kahve kremasını, soğuk sütün üzerine dökerek servis ediniz.
Afiyet olsun.