Puan ver

  • 125 g lor peyniri
  • 75 g Ezine peyniri
  • 5 g maydanoz
  • 4 adet yufka
  • 1 çay kaşığı tuz
  • ½ çay kaşığı toz beyaz biber
  • Yufkalarınızı 4 parmak genişliğinde şeritler halinde kesin, çok uzun gelen parçaları ise ortadan ikiye ayırarak kesebilirsiniz.
  • Yufkaların kurumasını önlemek adına üzerlerini bir mutfak örtüsü yardımı ile kapatın.
  • Lor peyniri, Ezine peyniri ve ince kıydığınız maydanozları bir karıştırma kabı içerisine alın, tuz ve biberi de ekleyerek tüm içeriği güzelce karıştırın.
  • Yufka şeritlerini her seferinde birer tane olacak biçimde önünüze alarak, size yakın olan uç kısmına bir tatlı kaşığı peynirli harcı koyun. Yufkanın uç kısmını bir üçgen olacak şekilde harcın üzerine kapatın, bu katlama işlemine yufka tamamen bir muska halini alana dek devam edin. Uç kısmı ise su yardımı ile hafifçe ıslatıp yapıştırın.
  • Tüm şeritleri içleri dolu muskalar haline getirdikten sonra, Arzum Airtasty XL Air Fryer Sıcak Hava Fritözü haznesi içerisine birbirine değmeyecek biçimde yerleştirin.
  • Bir fırça ya da sprey yardımı ile böreklerin üzerlerini hafifçe yağlayın.
  • Arzum Airtasty XL Air Fryer Sıcak Hava Fritözü’nü “Kızartma” fonksiyonuna getirin ve “Başlat” tuşuna basın.
  • Hazırladığınız peynirli muska böreklerini sıcak servis edebilirsiniz.
İlgili Ürünler