Puan ver

  • 6-8 adet bebek kabak
  • 6-8 adet çeri domates
  • 4 dilim ekşi mayalı ekmek
  • 2 yemek kaşığı pesto sos
  • 2 yemek kaşığı krem peynir
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı tuz
  • ½ çay kaşığı toz karabiber
  • Bebek kabakları parmak kalınlığındaki halkalar halinde, çeri domatesleri ise ikiye keserek bir karıştırma kabına alın.
  • Kestiğiniz sebzelerin üzerine tuz, karabiber ve zeytinyağı ekleyerek güzelce karıştırın.
  • Arzum Air Tasty XL Sıcak Hava Fritözü‘nü ön ısıtmaya almak için ısıyı 200 dereceye, süreyi de 5 dakikaya ayarlayın, “Başlat” tuşuna basarak işlemi başlatın.
  • Ön ısınma bittiğinde sebzeleri pişirme haznesi içerisine yerleştirin, ısıyı 180 dereceye, süreyi de 14 dakikaya ayarlayın, “Başlat” tuşuna basarak pişirmeyi başlatın.
  • Pişirme süresinin yarısında pişirme sepetini yerinden çıkararak tüm içeriği karıştırın, ardından sepeti yerine takarak pişirmeye devam edin.
  • Süre sonunda sebzeleri bir kap içerisine alın, üzerini hafifçe yağladığınız dilimli ekmekleri pişirme sepeti içerisine yerleştirin.
  • Arzum Air Tasty XL Sıcak Hava Fritözü‘nün sıcaklığı 200 dereceye, süresini ise 10 dakikaya ayarlayın. Üzerleri hafifçe renk değiştirinceye dek ekmekleri kızartın
  • Krem peyniri bir çırpma kabı içerisine alın, iyice yumuşayana kadar bir çırpma teli yardımıyla çırpın.
  • Çırpılmış krem peyniri ve sonrasında pesto sosu kızarmış ekmeklerin üzerine birer tatlı kaşığı olacak ölçüde sürün.
  • Hazırladığınız sebze karışımını da ekmeklerin üzerine birer yemek kaşığı ölçüsünde olacak biçimde paylaştırarak servisinizi tamamlayın.
İlgili Ürünler