Puan ver

  • 250 g Ayçiçek yağı
  • 1 yumurta sarısı
  • 1 tatlı kaşığı limon suyu
  • 2 tatlı kaşığı hardal
  • 1 çay kaşığı tuz
  • ½ çay kaşığı beyaz toz biber
  • Arzum Maxiblend Glass Sürahi Blender’ın cam sürahi haznesi içerisine sırasıyla yumurta sarısı, limon suyu, hardal, beyaz biber ve tuzu koyun.
  • 30 saniye kadar 1. hız kademesinde çalıştırın.
  • Belirtilen sürenin sonunda hazne kapağı üzerinde bulunan küçük kapağı açıp, karıştırma devam ederken hazne içerisine ayçicek yağını yavaş bir biçimde dökün.
  • Tüm yağ hazneye eklendiğinde mayoneziniz hazır olacaktır.
  • Mayonezi kapaklı bir saklama kabına alın ve dilediğiniz zaman kullanmak üzere buzdolabında muhafaza edin.
İlgili Ürünler