Puan ver

  • 350 g kabuksuz yer fıstığı
  • 20 g sıvı yağ
  • 1-2 yemek kaşığı tatlandırıcı (bal, şeker, agave şurubu, vb.) (isteğe bağlı)
  • Arzum Vacuumix Vakumlu Power Blender’ın sürahi aparatına bıçak ünitesini yerleştirin.
  • Fıstıkları sürahi hazneye ekleyin ve “Pulse” tuşuna basarak 30 saniye boyunca cihazı çalıştırın.
  • Sürahi haznenin kenarlarını spatula ile sıyırmayı ihmal etmeyin.
  • Sıvı yağı ve dilediğiniz miktarda tatlandırıcıyı sürahi hazneye ekleyin. “Nuts” tuşuna basarak,
otomatik programın sonuna dek karıştırmaya devam edin.
  • Karıştırma bittiğinde istediğiniz pürüzsüz kıvam elde edilmediyse, karıştırma sürahisinin kenarlarını sıyırın ve tekrar “Pulse” tuşuna basarak dilediğiniz kıvamı alana kadar içeriği karıştırmaya devam edin.
  • Hazırladığınız fıstık ezmesini kapaklı bir saklama kabı içerisine alarak buzdolabında saklayabilirsiniz.
İlgili Ürünler