Puan ver

  • 1 kg kuşbaşı kuzu eti
  • 2 çay bardağı sıvı yağ
  • 4 soğan
  • 10 diş sarımsak
  • 6 domates
  • 10 sivri biber
  • 15 adet mantar
  • 2 tatlı kaşığı salça
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Sebzeleri küçük küpler halinde doğrayın. Mantarları ince dilimleyin.
  • Etleri Arzum Maxi Grill Pro Multi Fonksiyonel Pişirici’nin tepsisinde express’te 3. kademede 5 dakika kadar suyunu çekip hafifçe kızarana kadar sıvı yağ ile soteleyin ve kenara alın.
  • Yağın içine kalan malzemeleri ekleyip kavurun. 5 dakika kadar kavurup malzemeler yumuşadığı zaman etleri içine ekleyip karıştırın.
  • Baharatlarını ekleyip 2 dakika daha pişirin.
  • Etlerin yarı hizasına gelecek kadar sıcak su ekleyin ve Arzum Maxi Grill Pro Multi Fonksiyonel Pişirici’nin 3. kademesinde alt-üst fonksiyonda üstü kapalı şekilde etler tamamen yumuşayıp malzemeler pişene ve suyunu çekene kadar pişirin.
Not: Hemen servis edilmeyecekse, yemeğin ısısını korumak için sıcak tutma fonksiyonu ile bekletin.
İlgili Ürünler