Puan ver

  • 4 bardak kuru fasulye
  • 6 orta boy soğan
  • 4 adet yeşil biber
  • 2 kaşık domates salçası
  • 2 tatlı kaşığı biber salçası
  • 4 yemek kaşığı tereyağı
  • 4 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 çay kaşığı tuz
  • 2 çay kaşığı karabiber
  • 2 tatlı kaşığı pul biber
  • 4 adet acı kırmızı biber
  • 15 dilim pastırma (çemensiz)
  • Üzerine gelecek kadar kaynar su
  • Kuru fasulyeleri bir gece önceden ıslatın.
  • Arzum Maxi Grill Pro Multi Fonksiyonel Pişirici’yi 3. kademede alt-üst fonksiyonda ısıtın.
  • Soğanları, biberleri küçük küpler halinde doğrayın.
  • Soğanı sıvı yağ ile pembeleşinceye kadar Arzum Maxi Grill Pro Multi Fonksiyonel Pişirici’nin tepsisinde kavurun.
  • Biberi ve salçayı ekleyip 2 dakika daha kavurmaya devam edin.
  • Tuz ve baharatları da serpip, süzdüğünüz kuru fasulyeleri de ekleyerek, üzerini 1 parmak geçecek kadar su ilave edin ve üstünü kapatın.
  • Isı ayarını 2 ve 3 arasına düşürün. Kısık ateşte pişmeye bırakın.
  • 20 dakika sonra doğradığımız pastırma, tereyağı ve acı biberleri de yemeğin içine ilave edip, 1 saat (fasulyeler pişinceye kadar) ağır ateşte pişirin.
Not: Hemen servis edilmeyecekse, yemeğin ısısını korumak için sıcak tutma fonksiyonu ile bekletin.
İlgili Ürünler