Puan ver

  • 2 su bardağı yulaf ezmesi
  • 2 su bardağı süt
  • 1 su bardağı su
  • 1 adet rendelenmiş elma
  • 1 çorba kaşığı bal
  • 1 çay bardağı süzme yoğurt
  • Yarım çay bardağı ceviz
  • Yarım çay bardağı file badem
  • Yarım çay bardağı kuru üzüm
  • Yarım çay bardağı kuru dut
  • Yarım çay bardağı portakal suyu
  • Kuru üzümlerinizi ve kuru dutları oda sıcaklığındaki suyun içerisinde 15 dakika kadar bekletip suyunu süzdürün.
  • Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici’nizi “Lapa” modunda 5 dakikaya ayarlayın.
  • Suyu, sütü ve yulaf ezmesini içerisine koyarak kapağı kapatın.
  • Pişirme işlemi bittikten sonra basıncı boşaltıp kapağını açın.
  • Tüm malzemeleri bir kapta birleştirip iyice karıştırın.
 
İlgili Ürünler