Puan ver

  • 125 g yulaf ezmesi
  • 600 badem sütü
  • 2 adet muz
  • ½ çay kaşığı toz tarçın
  • ¼ çay kaşığı muskat
  • ¼ çay kaşığı toz karanfil
  • 1 – 2 yemek kaşığı agave şurubu
  • Arzum Chefim Çok Amaçlı Pişirici’nizi “Lapa” moduna alın.
  • Muz haricinde kalan tüm malzemelerinizi pişirme haznesi içerisine alarak kapağını kapatın. Ardından “Başlat” tuşuna basın.
  • Bir adet muzu çatal yardımı ile iyice ezin.
  • Süre sonunda pişen yulaf içerisine ezdiğiniz muzu ilave edin ve iyice karıştırın.
  • Hazırladığınız lapayı bir servis kasesi içerisine alın.
  • Kalan muzu dilediğiniz şekilde dilimleyerek lapa üzerine koyun.
  • Bir miktar agave şurubunu hazırladığınız karışımın üzerinde gezdirerek servis yapabilirsiniz.
İlgili Ürünler