Puan ver

  • 200 g çalı fasulyesi
  • 400 g domates
  • 1 adet soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • 1/2 tatlı kaşığı biber salçası
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1/2 çay kaşığı toz şeker
  • 1,5 bardak su
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Fasulyeleri yıkayıp kenarlarındaki kılçıkları bir soyacak ya da bıçak yardımıyla temizleyin. İsteğe bağlı olarak fasulyeleri ikiye bölebilir veya bütün halde kullanabilirsiniz.
  • Soğanları ve sarımsakları soyarak, bir doğrayıcı veya bıçak yardımı ile yemeklik olarak doğrayın.
  • Domateslerin kabuklarını soyarak fındık büyüklüğünde küçük küpler halinde doğrayın.
  • Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici’yi “Sote” moduna ayarlayıp, “Başlat” butonuna basın ve sıvı yağı ekleyerek ısınmasını bekleyin.
  • Isınan yağa soğan ve sarımsakları ekleyerek pembeleşinceye kadar kavurun. Sırasıyla domates, domates ve biber salçaları, tuz ve şekeri ekleyerek salçalar kavrulana kadar ara ara karıştırarak pişirmeye devam edin.
  • Son olarak fasulyeleri de ekleyerek birkaç kez karıştırın.
  • Suyunu da ekledikten sonra cihazı “Tencere Yemeği” moduna alın.
  • Kapağı kapatıp “Başlat” butonuna basın.
  • Sürenin bitiminde Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici’nin içerisindeki buharı boşaltıp 5 dakika dinlendirin, sonra servis edin.
İlgili Ürünler