Puan ver

  • 4-5 adet orta boy domates
  • 1 adet havuç
  • 1 adet kereviz sapı
  • 5-6 diş sarımsak
  • 1 adet soğan
  • 900 ml sebze suyu
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 2 dal taze kekik
  • 1 dal biberiye
  • 2 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • Yarım adet kereviz
  • Sebze suyu hariç bütün ürünleri bir kapta karıştırıp fırın tepsisine alın. Daha lezzetli olması için domatesleri kabuk ve sap kısımlarını birlikte koyabilirsiniz.
  • 195 derecede önceden ısıttığınız fırının içerisinde bu içeriği 20 dakika kadar pişirin. Kabukların hafif yanması ve sebzelerin karamelize olması için yapılan bu işlem çorbanın lezzetini artıracaktır.
  • Fırınladığınız bu malzemeleri Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici’nizin içerisine alıp sebze suyunu da ilave edin.
  • Çorba modunda 30 dakika çalıştırın.
  • Pişirme işlemi bittikten sonra basıncı boşaltıp kapağı açın.
  • Arzum Blender yardımı ile çorbanızı pürüzsüz bir hale getirip süzgeç yardımı ile süzdürün.
İlgili Ürünler