Puan ver

  • 1 adet muz (Püre halinde ezilmiş)
  • 1 yemek kaşığı bal
  • ¼ tatlı kaşığı vanilin
  • 2 su bardağı yulaf ezmesi
  • 2 su bardağı süt
  • ½ su bardağı orman meyvesi
  • Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici’nizi “Lapa” moduna ve süreyi 5 dakikaya ayarlayın.
  • Suyu, sütü ve yulaf ezmesini pişirici haznesini içerisine alın ve basınç kapağını kapatın.
  • Pişirme işlemi bittikten sonra basınç valfini kaldırarak hazne içerisindeki basıncı boşaltın ve kapağı açın.
  • Tüm malzemeleri bir kaba alarak birleştirin ve orman meyveleri lapaya renk verinceye dek karıştırın.
  • Vanilini en son ilave edin, karıştırarak lapaya homojen biçimde yayıldığından emin olun.
  • Lapayı orman meyveleri ve muz ile süsleyerek servisi tamamlayabilirsiniz.
İlgili Ürünler