Puan ver

  • 320 g karnabahar
  • 30 g füme kaburga
  • 100 g krema
  • 100 g krem peynir
  • 50 g çedar peyniri
  • 100 g mozarella
  • 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı toz sarımsak
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 2 dal taze soğan
  • Karnabaharları küçük çiçekler olacak şekilde ayıklayın ve kaynar su içerisinde 10 dakika diriliği gidene kadar haşlayın. Sonrasında süzerek bir kaba alın.
  • Bir karıştırma kabı içerisine krema ve krem peyniri koyun.
  • Çırpma teli yardımı ile malzemeleri pürüzsüz bir kıvam alan kadar çırpın.
  • İstenilen kıvam oluştuktan sonra içerisine çedar peyniri, rendelenmiş mozarella (bir kısmını en son karışımın üzerine koymak için ayırın.), tatlı biber, toz sarımsak ve tuzu ekleyerek eşit bir karışım olana kadar karıştırın.
  • Taze soğanları ve füme kaburgaları dilediğiniz büyüklüklerde doğrayarak hazırladığınız karışıma ekleyin.
  • Son olarak haşlanmış karnabaharları da ekleyerek iyice karıştırın.
  • Arzum Air Tasty Airfryer'ın pişirme haznesine uygun bir adet büyük ya da üç adet küçük sufle kabına hazırladığınız harcı doldurun.
  • Ayırdığınız rende mozarella peynirini de üzerine serpin ve 180 derecede 15 dakika süre ile peynirler iyice eriyip renk alana kadar pişirin.
İlgili Ürünler