Puan ver

  • 2,5 su bardağı un
  • 1,5 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı ceviz
  • 1 su bardağı su
  • 3 adet yumurta
  • 3 adet havuç
  • 2 çay kaşığı toz tarçın
  • 2 çay kaşığı limon suyu
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1/2  bardak (erimiş) tereyağı
  • Önce kuru, sonrasında sıvı malzemeler olmak kaydıyla listede bulunan tüm malzemeleri bir karıştırma kabına tek tek ekleyerek çırpın.
  • Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici haznesinin alt ve yan yüzeylerini ince bir tabaka olacak şekilde yağlayın ve hazırladığınız karışımı hazneye dökün.
  • Haznenin tabanını birkaç kez yavaşça tezgâha vurarak içerideki hava kabarcıklarını çıkarın.
  • Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici’nizi “Kek” fonksiyonuna alıp kapağını kapatarak “Başlat” butonuna basın.
  • Sürenin sonunda pişirme haznesinin ağzından daha geniş bir tabak yardımı ile hazneyi ters çevirerek kekinizi çıkarın.
İlgili Ürünler