Puan ver

  • 3 adet elma
  • 6 küçük küp tereyağı
  • 6 tatlı kaşığı şeker
  • 6 tatlı kaşığı limon suyu
  • 2 su bardağı su
  • Tarçın
Servis için;
  • Antep fıstığı
  • Çırpılmış krema
  • 3 adet elmayı soyun ve tümünü ortadan ikiye ayırın.
  • Elmaları Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici’nin haznesi içerisine alın.
  • Üzerlerine sırasıyla limon suyu, şeker, tarçın ve suyu ekleyin. En son elmaların iç kısımlarına tereyağı küplerini ekleyin.
  • Cihazı prize takın.
  • Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici’nin kapağını ve basınç valfini kapatın.
  • “Basınçlı Pişirme” modunu yüksek olarak, süreyi ise 20 dakika yaparak cihazı çalıştırın.
  • Pişirme tamamlandığında elmaları geniş bir tabak içerisine hassas bir şekilde alın.
  • Servis edeceğiniz zaman ise elmaların üzerini çırpılmış krema ve Antep fıstığı ile süslemeyi ihmal etmeyin.
İlgili Ürünler