Puan ver

 
  • 200 g kuşbaşı
  • 400 g kuru fasulye
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 adet kapya biber
  • 1 adet yeşil sivri biber
  • 2 diş sarımsak
  • 1/2 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • 1/2 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı şeker
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı kuru nane
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 600 ml kemik suyu
  • Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici’nizi “Sote” ayarına alın.
  • 170 derecede zeytinyağını ve etleri hazneye ekleyin.
  • Etlerin dış yüzeyleri piştikten sonra ayrı bir tabağa alın.
  • Soğan ve sarımsakları yemeklik şekilde doğradıktan sonra kavurun, ardından biber salçasını ekleyin.
  • Kavurmaya devam edin. Sonrasında etleri ve biberleri de ekleyip kavurma işlemini bitirin.
  • Fasulyelerinizi yıkadıktan sonra haznenin içerisine ekleyip kemik suyunu, tuzu, karabiberi ve şekeri ekleyin.
  • Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici’nizi “Baklagiller” moduna ayarlayın, kapağını kapatıp pişmeye bırakın.
  • Pişirme işlemi bittikten sonra basıncı boşaltıp kapağı açabilirsiniz.
İlgili Ürünler