Puan ver

  • 500 g kuşbaşı kuzu et
  • 150 g arpacık soğan
  • 2 adet kuru soğan
  • 2 adet patates
  • 2 adet patlıcan
  • 2 adet kırmızı kapya biber
  • 2 adet yeşil çarliston biber
  • 3 adet domates
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 tatlı kaşığı kuru kekik
  • 2 yemek kaşığı tuz
  • Yarım su bardağı kemik suyu
  • Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici’nizi “Sote” modunda 170 dereceye alın.
  • İçerisine kuzu etlerinizi alıp salçayı ilave edin ve 3-4 dakika kadar pişirin.
  • Arpacık soğanları ve sarımsakları ilave ettikten sonra 2-3 dakika daha soteleyin.
  • Küp küp doğradığınız bütün sebzeleri (hepsi aynı büyüklükte olacak şekilde) ilave edip, Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici’nizi “Yavaş Pişirme/Tandır” moduna alın.
  • Maksimum sıcaklıkta 2 saat olacak şekilde ayarlayıp pişirin.
  • Pişirme işlemi bittikten sonra basıncı boşaltıp kapağı açın.
İlgili Ürünler