Puan ver

  • 4 adet kuzu incik
  • 1 adet kereviz sapı
  • 1 adet soğan
  • 3-4 dal taze kekik
  • 3-4 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1,5 su bardağı sıcak su/kemik suyu
  • Tuz
  • Tane karabiber
  • Kuzu incikleri bir kaba alın ve üzerine 2 yemek kaşığı zeytinyağı ekleyerek etin her yerini yağlayın.
  • Üzerine taze ve kuru baharatları ekleyerek marine edin. Etkili bir marinasyon için karışımı bir gece dolapta bekletin.
  • Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici’nizi “Sote” ayarına alın, sıcaklığı 170°C’ye ayarlayın ve kuzu incikleri mühürleyin. Mühürlenmiş etleri bir kenara alın.
  • Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici’nin haznesi içerisinde, kereviz saplarını ve soğanı tereyağı ile kavurun.
  • Ardından etleri tekrar hazne içerisine alın ve üzerine kemik suyunu ilave edin.
  • Cihazın kapağını kapatın, “Yavaş Pişirme/Tandır” moduna alın ve 4 saat boyunca pişmeye bırakın.
  • Pişirme işlemi bittikten sonra basıncı boşaltın ve kapağı açarak etleri çıkarın.
  • Kuzu incikleri geniş bir tabağa alarak servisi tamamlayabilirsiniz.
İlgili Ürünler