Puan ver

  • 1 su bardağı pirinç
  • 1 buçuk su bardağı tavuk suyu
  • 1 buçuk tatlı kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Pirinçlerinizi bir kabın içerisine alarak ılık suda 15 dakika kadar bekletin, ardından suyunu süzdürüp 2 defa daha yıkayın.
  • Suyun iyice süzülmesi için pirinçleri bir süzgece alın. Suyun tam anlamıyla süzüldüğünden emin olun.
  • Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici’yi “Sote” modunda 170 dereceye ayarlayın ve tereyağını ekleyin.
  • Tereyağı eridikten sonra pirinçleri ilave edip 5-6 dakika kadar kavurun.
  • Önceden edindiğiniz kaynar durumdaki tavuk suyunu da ilave edin.
  • Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici’nizi “Pilav” modunda 10 dakikaya ayarlayın, cam kapağını kapatıp pişmeye bırakın.
  • Pilavınız hazır olunca Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici’niz sesli uyarı sistemiyle size bilgi verecek.
İlgili Ürünler