Puan ver

  • 500 g spagetti makarna
  • 200 ml krema
  • 150 ml Napoliten sos
  • 15 ml pesto sos
  • 8 adet çeri domates (4’e bölünmüş)
  • 5-6 yaprak taze fesleğen
  • 6 su bardağı su
  • 1 tatlı kaşığı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Arzum Maxi Grill Pro Multi Fonksiyonel Pişirici’nizi “Express” ısıtma fonksiyonuna alarak maksimum ısı ayarına getirin.
  • Pişirici haznesine öncelikle zeytinyağını ekleyin.
  • Sırasıyla doğranmış çeri domatesleri, Napoliten sosu ve pesto sosu ekleyerek üç dakika kadar kavurun.
  • Hazırladığınız sos kaynamaya başladığında üzerine haşlanmamış spagetti makarnaları, suyu ve tuzu ekleyerek pişirici kapağını kapatın.
  • Arzum Maxi Grill Pro Multi Fonksiyonel Pişirici’nizi 2. ve 3. kademeler arasına getirerek 20 dakika kadar pişmeye bırakın.
  • Makarnaların birbirine yapışmasını önlemek amacı ile ara ara makarnaları karıştırmayı ihmal etmeyin.
  • Süre sonunda kapağı açarak kremayı da karışım üzerine boca edin ve iyice karıştırın.
  • Kapağı kapatıp “Sıcak Tutma” fonksiyonunda 5 dakika bekletin.
  • Makarnanızın üzerine kıyılmış fesleğen ve rendelenmiş parmesan ekleyerek servis yapabilirsiniz.
İlgili Ürünler