Puan ver

  • 500 g casarecce
  • 450 g tavuk kalça (küp doğranmış)
  • 150 g brokoli (küçük parçalara ayrılmış)
  • 150 g toz parmesan
  • 300 ml krema
  • 1 adet soğan
  • 3 diş sarımsak (kıyılmış)
  • 5 yemek kaşığı kajun baharatı
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
 
  • Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici’nizi “Manuel” fonksiyonuna alın ve sıcaklığı 170 dereceye ayarlayın.
  • Pişirici haznesi içerisine sıvı yağ, soğan ve sarımsakları alarak 3 dakika kadar kavurun.
  • Üzerlerine küp doğranmış tavukları da ekleyerek, tavuklar suyunu bırakıp çekene kadar kavurmaya devam edin.
  • Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici’nizi tekrar “Manuel” moda alarak süresini 20 dakikaya, ısısını ise 145 dereceye ayarlayın.
  • Hazırladığımız karışım üzerine casaracceleri, brokolileri, kajun baharatını, suyu, karabiberi ve tuzu ekleyerek iyice karıştırın.
  • Pişirici kapağını kapatıp, basınç valfini açık konumda bıraktıktan sonra “Başlat” tuşuna basın
  • Makarnaların yapışmasını önlemek adına ara ara kapağı açıp karıştırın.
  • Pişirme süresi tamamlandığında Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici’nizin kapağını açarak krema ve parmesanı da ekleyin.
  • Tüm içeriği iyice karıştırarak “Sıcak Tutma” modunda 5 dakika bekletip servis edebilirsiniz.
İlgili Ürünler